Tomatensalsa

Tomatensalsa is een heerlijke, pittige saus die je kunt gebruiken als dip, als topping voor tacos of als smaakmaker voor je favoriete gerechten. Het is een eenvoudig recept dat je in een mum van tijd klaar hebt. Met deze tomatensalsa kun je je maaltijden een extra smaakboost geven.

Ingrediënten:

– 2 grote tomaten, gehakt
– 1 rode ui, gehakt
– 1 rode paprika, gehakt
– 1 jalapeño, gehakt
– 2 teentjes knoflook, gehakt
– 2 eetlepels olijfolie
– 1 eetlepel limoensap
– 1 theelepel komijnpoeder
– 1 theelepel chilipoeder
– 1 theelepel zout

Bereidingswijze:

1. Verwarm de olijfolie in een grote pan op middelhoog vuur.

2. Voeg de ui, paprika, jalapeño en knoflook toe en bak de groenten ongeveer 5 minuten, of totdat ze zacht zijn.

3. Voeg de tomaten toe en bak nog eens 5 minuten.

4. Voeg de komijnpoeder, chilipoeder, limoensap en zout toe en roer goed.

5. Laat de saus afkoelen en serveer.

Tomatensalsa

Geef een reactie

Schuiven naar boven