Thaise salade

Thaise salade is een heerlijke, frisse salade die perfect is als lunch of als bijgerecht. Het is een combinatie van verschillende smaken en texturen, waaronder zoete, zure, pittige en knapperige ingrediënten. Deze salade is eenvoudig te maken en kan worden aangepast aan uw persoonlijke smaak. Hier is een recept voor een heerlijke Thaise salade.

Ingrediënten:

– 2 komkommers, in dunne plakjes gesneden

– 2 tomaten, in blokjes gesneden

– 1 rode ui, fijngehakt

– 1/2 kopje gehakte pinda’s

– 1/4 kopje gehakte koriander

– 2 eetlepels limoensap

– 2 eetlepels vissaus

– 1 eetlepel bruine suiker

– 1/2 theelepel chili vlokken

– 1/4 theelepel knoflookpoeder

– 1/4 theelepel gemberpoeder

– 1/4 theelepel kurkuma

– 1/4 theelepel zout

Bereidingswijze:

1. Meng alle ingrediënten in een grote kom.

2. Roer alles goed door elkaar.

3. Laat de salade minstens 30 minuten staan zodat de smaken kunnen mengen.

4. Serveer de salade koud of op kamertemperatuur.

Geniet van je heerlijke Thaise salade!

Thaise salade

Geef een reactie

Schuiven naar boven