Telor

Telor is een Indonesisch gerecht dat bestaat uit gebakken eieren. Het is een eenvoudig en smakelijk gerecht dat gemakkelijk te maken is. Het is een populaire snack of maaltijd die vaak wordt geserveerd met rijst, groenten en andere gerechten. Hieronder volgt een recept voor telor.

Ingrediënten:

– 4 eieren

– 2 eetlepels olie

– 1 theelepel zout

– 1 theelepel peper

– 1 theelepel knoflookpoeder

– 1 theelepel gemberpoeder

– 1 theelepel kurkuma

– 1 theelepel sambal oelek

– 1 theelepel ketoembar

– 1 theelepel koriander

– 1 theelepel laos

– 1 theelepel komijn

– 1 theelepel kaneel

– 1 theelepel suiker

Bereidingswijze:

1. Klop de eieren in een kom en voeg de olie, zout, peper, knoflookpoeder, gemberpoeder, kurkuma, sambal oelek, ketoembar, koriander, laos, komijn, kaneel en suiker toe. Roer alles goed door elkaar.

2. Verwarm een koekenpan op middelhoog vuur en voeg de eiermengeling toe. Bak de eieren totdat ze goudbruin zijn.

3. Serveer de telor met rijst, groenten en andere gerechten.

Telor

Geef een reactie

Schuiven naar boven