Paarse koolrabi

Paarse koolrabi is een heerlijke groente die je op veel verschillende manieren kunt bereiden. In dit recept wordt de paarse koolrabi gebakken met knoflook en kruiden, waardoor het een heerlijke, smaakvolle maaltijd wordt. Het is een eenvoudig recept dat je in een mum van tijd klaar hebt.

Ingrediënten:

– 2 paarse koolrabi, geschild en in plakjes gesneden
– 2 teentjes knoflook, fijngehakt
– 2 eetlepels olijfolie
– 1 theelepel komijnpoeder
– 1 theelepel paprikapoeder
– 1 theelepel zout
– 1 theelepel peper

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Leg de plakjes paarse koolrabi op een bakplaat en besprenkel met de olijfolie.

3. Bestrooi met de komijnpoeder, paprikapoeder, zout en peper.

4. Voeg de knoflook toe en meng alles goed door elkaar.

5. Bak de paarse koolrabi in de oven gedurende 20-25 minuten, of totdat de plakjes gaar zijn.

6. Serveer de paarse koolrabi warm met een salade of andere groenten. Geniet ervan!

Paarse koolrabi

Geef een reactie

Schuiven naar boven