Tatsoi

Tatsoi is een heerlijke, veelzijdige groente die vaak wordt gebruikt in Aziatische gerechten. Het heeft een licht zoete smaak en een knapperige textuur. In dit recept wordt tatsoi gebruikt om een smakelijke, gezonde salade te maken.

Ingrediënten:

– 2 kopjes tatsoi, gesneden
– 1/2 kopje geroosterde pinda’s
– 1/4 kopje gedroogde cranberry’s
– 1/4 kopje gehakte walnoten
– 2 eetlepels olijfolie
– 1 eetlepel balsamicoazijn
– 1/2 theelepel honing
– 1/4 theelepel zout
– 1/4 theelepel peper

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 350 graden Fahrenheit.

2. Leg de tatsoi op een bakplaat en besprenkel met olijfolie. Rooster de tatsoi in de oven gedurende 10-15 minuten, of totdat de bladeren goudbruin zijn.

3. In een kom, meng de geroosterde pinda’s, gedroogde cranberry’s, gehakte walnoten, olijfolie, balsamicoazijn, honing, zout en peper.

4. Voeg de geroosterde tatsoi toe aan de kom en meng alles goed.

5. Serveer de salade warm of koud. Geniet ervan!

Tatsoi

Geef een reactie

Schuiven naar boven