Tarte tatin bladerdeeg

Tarte tatin bladerdeeg is een heerlijke Franse taart die een perfecte combinatie is van zoete appels en knapperig bladerdeeg. Deze taart is eenvoudig te maken en is een geweldige toevoeging aan elke maaltijd. Hieronder volgt een recept voor tarte tatin bladerdeeg.

Ingrediënten:

– 1 pakje bladerdeeg
– 2 eetlepels boter
– 2 eetlepels suiker
– 2 eetlepels kaneel
– 4 grote appels, geschild en in dunne plakjes gesneden

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Vet een ovenschaal in met boter.

3. Leg de plakjes appel in de ovenschaal en strooi er de suiker en kaneel over.

4. Leg het bladerdeeg over de appels en druk de randen aan.

5. Bak de taart in de oven gedurende 25-30 minuten, of totdat het bladerdeeg goudbruin is.

6. Laat de taart afkoelen en serveer warm.

Tarte tatin bladerdeeg

Geef een reactie

Schuiven naar boven