Tartaar saus

Tartaar saus is een klassieke saus die vaak wordt gebruikt bij visgerechten. Het is een heerlijke saus die gemakkelijk te maken is met een paar ingrediënten. Deze tartaar saus is een perfecte aanvulling op een visgerecht of als dip voor gefrituurde vis. Hieronder volgt een recept voor tartaar saus.

Ingrediënten:

– 2 eetlepels mayonaise

– 1 eetlepel mosterd

– 1 eetlepel fijngehakte peterselie

– 1 eetlepel fijngehakte dille

– 1 eetlepel citroensap

– 1 eetlepel fijngehakte ui

– 1 eetlepel fijngehakte augurk

– 1 theelepel Worcestershire saus

– 1 theelepel zout

– 1 theelepel peper

Bereidingswijze:

1. Meng alle ingrediënten in een kom.

2. Roer goed totdat alle ingrediënten goed gemengd zijn.

3. Breng de saus op smaak met zout en peper.

4. Serveer de saus bij visgerechten of als dip voor gefrituurde vis.

Eet smakelijk!

Tartaar saus

Geef een reactie

Schuiven naar boven