Tapioca parels

Tapioca parels zijn een heerlijke en veelzijdige toevoeging aan veel gerechten. Ze zijn licht van smaak en hebben een unieke textuur. In dit recept leer je hoe je tapioca parels kunt koken en hoe je ze kunt gebruiken in een heerlijke maaltijd.

Ingrediënten:

– 1 kop tapioca parels
– 2 kopjes water
– 1 theelepel zout

Bereidingswijze:

1. Breng 2 kopjes water aan de kook in een middelgrote pan.

2. Voeg de tapioca parels toe en roer goed.

3. Voeg het zout toe en roer nogmaals.

4. Laat het geheel 10-15 minuten koken, of totdat de parels zacht zijn.

5. Giet het kokende water af en spoel de parels af met koud water.

6. Laat de parels afkoelen en gebruik ze vervolgens in je favoriete gerecht.

Eet smakelijk!

Tapioca parels

Geef een reactie

Schuiven naar boven