Tagliatelle vegetarisch

Tagliatelle vegetarisch is een heerlijk en gezond gerecht dat je in een handomdraai kunt maken. Het is een perfecte maaltijd voor een drukke dag, omdat het snel en gemakkelijk te bereiden is. Deze vegetarische tagliatelle is gevuld met een heerlijke saus van tomaten, knoflook, uien, paprika en verse kruiden. Het is een heerlijke maaltijd die je hele gezin zal smaken.

Ingrediënten:

– 300 gram tagliatelle
– 2 uien, fijngehakt
– 2 teentjes knoflook, fijngehakt
– 1 rode paprika, in blokjes
– 2 blikjes tomatenblokjes
– 2 eetlepels olijfolie
– 1 theelepel oregano
– 1 theelepel basilicum
– 1 theelepel tijm
– Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze:

1. Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2. Verwarm de olijfolie in een grote koekenpan en fruit hierin de uien en knoflook aan.

3. Voeg de paprika toe en bak deze mee totdat deze zacht is.

4. Voeg de tomatenblokjes toe en laat de saus 5 minuten zachtjes koken.

5. Voeg de oregano, basilicum en tijm toe en breng de saus op smaak met zout en peper.

6. Giet de tagliatelle af en voeg deze toe aan de saus.

7. Roer alles goed door elkaar en laat het nog 5 minuten zachtjes koken.

8. Serveer de tagliatelle vegetarisch met wat extra oregano en basilicum. Eet smakelijk!

Tagliatelle vegetarisch

Geef een reactie

Schuiven naar boven