Taartbodem voor fruittaart

Een taartbodem voor een fruittaart is een heerlijke basis voor een lekkere taart. Met deze recept kun je een heerlijke taartbodem maken die je kunt vullen met je favoriete fruit. De taartbodem is luchtig, knapperig en heerlijk zoet. Je kunt de taartbodem ook gebruiken voor andere taarten, zoals chocoladetaart of cheesecake. Met dit recept maak je een taartbodem die je kunt vullen met je favoriete fruit.

Ingrediënten:

– 200 gram bloem

– 100 gram suiker

– 125 gram boter

– 1 ei

– 1 theelepel bakpoeder

– 1 theelepel vanille extract

– Snufje zout

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius.

2. Doe de bloem, suiker, boter, ei, bakpoeder, vanille extract en zout in een kom en meng alles goed door elkaar.

3. Vet een taartvorm in met boter en bestuif deze met bloem.

4. Verdeel het deeg over de taartvorm en druk het aan met je handen.

5. Bak de taartbodem in de oven gedurende 25 minuten.

6. Laat de taartbodem afkoelen voordat je deze vult met je favoriete fruit.

Eet smakelijk!

Taartbodem voor fruittaart

Geef een reactie

Schuiven naar boven