Surimi sticks

Surimi sticks zijn een lekkere en gezonde snack die je gemakkelijk thuis kunt maken. Ze zijn gemaakt van krab, een soort vis, en zijn een goede bron van eiwitten en vezels. Surimi sticks zijn een populaire snack in Japan en worden vaak gegeten met sojasaus of andere sauzen. In dit recept leer je hoe je surimi sticks kunt maken met een paar eenvoudige ingrediënten.

Ingrediënten:

– 200 gram surimi sticks
– 2 eetlepels sojasaus
– 1 eetlepel sesamolie
– 1 eetlepel suiker
– 1 eetlepel gemberpoeder
– 1 eetlepel knoflookpoeder
– 1 eetlepel zout

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Leg de surimi sticks op een bakplaat en besprenkel ze met de sojasaus, sesamolie, suiker, gemberpoeder, knoflookpoeder en zout.

3. Bak de surimi sticks in de oven gedurende 10-15 minuten, of totdat ze goudbruin en knapperig zijn.

4. Serveer de surimi sticks warm met extra sojasaus of andere sauzen naar keuze.

Surimi sticks

Geef een reactie

Schuiven naar boven