Sukadelappen stoofvlees

Sukadelappen stoofvlees is een heerlijk, klassiek gerecht dat al generaties lang wordt geserveerd. Het is een eenvoudig gerecht dat bestaat uit sukadelappen, uien, wortelen, tomatenpuree, bouillon en kruiden. Het is een heerlijk, comfortabel gerecht dat perfect is voor een koude winteravond. Hieronder volgt het recept voor sukadelappen stoofvlees.

Ingredi├źnten:

– 500 gram sukadelappen
– 2 uien, gesnipperd
– 2 wortelen, in plakjes
– 2 eetlepels tomatenpuree
– 500 ml kippenbouillon
– 1 theelepel tijm
– 1 theelepel rozemarijn
– 1 theelepel oregano
– 1 theelepel paprikapoeder
– Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze:

1. Verwarm een grote pan met een klein beetje olie. Voeg de sukadelappen toe en bak ze aan beide kanten goudbruin.

2. Voeg de uien, wortelen, tomatenpuree, kippenbouillon, tijm, rozemarijn, oregano, paprikapoeder, zout en peper toe. Roer alles goed door elkaar.

3. Breng het geheel aan de kook en laat het vervolgens op een laag vuur ongeveer 45 minuten zachtjes stoven.

4. Serveer het stoofvlees met aardappelpuree of rijst.

Eet smakelijk!

Sukadelappen stoofvlees

Geef een reactie

Schuiven naar boven