Sucadelappen italiaans

Sucadelappen Italiaans is een heerlijk gerecht dat je in een handomdraai kunt maken. Het is een eenvoudig gerecht dat je met een paar ingrediënten kunt maken. Het is een heerlijke combinatie van vlees, groenten en kruiden die je een heerlijke smaak geeft. Hieronder volgt het recept voor Sucadelappen Italiaans.

Ingrediënten:

– 500 gram sucadelappen
– 2 uien, gesnipperd
– 2 teentjes knoflook, fijngehakt
– 2 eetlepels olijfolie
– 1 eetlepel Italiaanse kruiden
– 1 blik tomatenblokjes
– 1/2 theelepel zout
– 1/4 theelepel peper

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Verhit de olijfolie in een grote koekenpan en voeg de ui en knoflook toe. Bak de ui en knoflook tot ze zacht zijn.

3. Voeg de sucadelappen toe en bak ze aan beide kanten goudbruin.

4. Voeg de tomatenblokjes, Italiaanse kruiden, zout en peper toe en roer alles goed door elkaar.

5. Breng het geheel aan de kook en laat het 10 minuten zachtjes koken.

6. Verdeel het vlees en de saus over een ovenschaal en zet de schaal in de oven. Bak het gerecht in ongeveer 20 minuten gaar.

7. Serveer de Sucadelappen Italiaans met rijst of aardappelpuree.

Sucadelappen italiaans

Geef een reactie

Schuiven naar boven