Sucadelapjes

Sucadelapjes zijn een heerlijk en makkelijk te bereiden gerecht. Ze zijn een perfecte maaltijd voor een drukke weekavond of een gezellige avond met vrienden. In dit recept worden de sucadelapjes geserveerd met een knapperige salade en een heerlijke saus. Dit gerecht is een echte aanrader!

Ingrediënten:

– 500 gram sucadelapjes
– 2 uien, gesnipperd
– 2 teentjes knoflook, fijngehakt
– 2 eetlepels olijfolie
– 2 eetlepels boter
– 2 eetlepels tomatenpuree
– 1 eetlepel paprikapoeder
– 1 theelepel tijm
– 1 theelepel oregano
– 1 theelepel zout
– 1 theelepel peper
– 1 eetlepel balsamicoazijn

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Verhit de olijfolie en boter in een grote koekenpan. Voeg de ui en knoflook toe en bak tot de ui glazig is.

3. Voeg de sucadelapjes toe en bak tot ze lichtbruin zijn.

4. Voeg de tomatenpuree, paprikapoeder, tijm, oregano, zout en peper toe en roer goed door.

5. Voeg de balsamicoazijn toe en roer goed door.

6. Verdeel de sucadelapjes over een ovenschaal en zet in de oven. Bak gedurende 20 minuten.

7. Serveer de sucadelapjes met een knapperige salade en een heerlijke saus.

Sucadelapjes

Geef een reactie

Schuiven naar boven