Stroganoffsaus crème fraiche

Stroganoffsaus crème fraiche is een heerlijke, romige saus die perfect is voor het serveren met vlees, aardappelen of pasta. Het is een eenvoudig recept dat je in een mum van tijd klaar hebt. Met slechts een paar ingrediënten kun je een heerlijke saus maken die je gerecht een extra smaakboost geeft. Hieronder volgt het recept voor stroganoffsaus crème fraiche.

Ingrediënten:

– 200 ml crème fraiche

– 2 eetlepels Worcestershire saus

– 1 eetlepel mosterd

– 1 eetlepel paprikapoeder

– 1 eetlepel knoflookpoeder

– 1 theelepel zout

– 1 theelepel peper

– 2 eetlepels fijngehakte peterselie

Bereidingswijze:

1. Meng alle ingrediënten in een kom.

2. Roer goed totdat alle ingrediënten goed gemengd zijn.

3. Breng de saus aan de kook en laat het 5 minuten koken.

4. Serveer de saus warm bij je gerecht.

Stroganoffsaus crème fraiche

Geef een reactie

Schuiven naar boven