Spitskool wokken

Spitskool wokken is een heerlijke manier om deze veelzijdige groente te bereiden. Het is een snelle en eenvoudige manier om een gezonde maaltijd te bereiden. De smaak van de spitskool wordt versterkt door de kruiden en specerijen die je toevoegt. In dit recept gebruiken we knoflook, gember, sesamolie en sojasaus om de smaak te versterken. Deze ingrediënten maken de spitskool wokken tot een heerlijke maaltijd.

Ingrediënten:

– 1 kopje spitskool, in dunne reepjes gesneden

– 2 eetlepels olijfolie

– 1 eetlepel knoflook, fijngehakt

– 1 eetlepel gember, fijngehakt

– 1 eetlepel sesamolie

– 2 eetlepels sojasaus

– Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze:

1. Verwarm de olijfolie in een wok of grote koekenpan op middelhoog vuur.

2. Voeg de knoflook en gember toe en bak deze 1 minuut.

3. Voeg de spitskool toe en bak deze 3-4 minuten, of totdat de spitskool gaar is.

4. Voeg de sesamolie, sojasaus, zout en peper toe en roer alles goed door elkaar.

5. Laat de spitskool nog 1-2 minuten bakken en serveer direct.

Eet smakelijk!

Spitskool wokken

Geef een reactie

Schuiven naar boven