Speculaascake

Speculaascake is een heerlijke, zoete traktatie die perfect is voor een koude winteravond. Deze cake is gemaakt met speculaaskruiden, boter, suiker, bloem en melk. Het resultaat is een heerlijke, zachte cake met een heerlijke smaak. Hieronder volgt het recept voor speculaascake.

Ingrediënten:

– 250 gram boter
– 250 gram suiker
– 4 eieren
– 500 gram bloem
– 2 theelepels speculaaskruiden
– 2 theelepels bakpoeder
– 250 ml melk

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius.

2. Klop de boter en suiker in een kom tot een luchtig mengsel.

3. Voeg de eieren toe en klop tot een glad mengsel.

4. Voeg de bloem, speculaaskruiden en bakpoeder toe en meng goed.

5. Voeg de melk toe en meng tot een glad beslag.

6. Vet een cakevorm in en giet het beslag erin.

7. Bak de cake in de oven gedurende 40-45 minuten.

8. Laat de cake afkoelen en serveer.

Geniet van je heerlijke speculaascake!

Speculaascake

Geef een reactie

Schuiven naar boven