Spaghettisaus

Spaghetti saus is een klassieke Italiaanse saus die een heerlijke smaak en textuur aan je maaltijd toevoegt. Het is een eenvoudig recept dat je met een paar ingrediënten kunt maken. Met deze stap-voor-stap-instructies kun je een heerlijke spaghetti saus maken die je hele gezin zal smaken.

Ingrediënten:

– 2 blikken tomatenpuree
– 2 eetlepels olijfolie
– 1 ui, fijngehakt
– 2 teentjes knoflook, fijngehakt
– 1 theelepel oregano
– 1 theelepel basilicum
– 1 theelepel suiker
– 1 theelepel zout
– 1/2 theelepel peper

Instructies:

1. Verwarm de olijfolie in een grote pan op middelhoog vuur.

2. Voeg de ui en knoflook toe en bak tot de ui zacht is.

3. Voeg de tomatenpuree, oregano, basilicum, suiker, zout en peper toe en roer goed.

4. Breng aan de kook en laat het op laag vuur 10 minuten zachtjes koken.

5. Serveer de saus over de spaghetti en geniet ervan!

Spaghettisaus

Geef een reactie

Schuiven naar boven