Spaghetti

Spaghetti is een heerlijk en eenvoudig gerecht om te maken. Het is een klassieker die iedereen kent en waar iedereen van houdt. In dit recept zullen we een heerlijke spaghetti maken met een saus van tomaten, knoflook en basilicum.

Ingrediënten:

– 500 gram spaghetti
– 2 blikken tomatenblokjes
– 2 teentjes knoflook, geperst
– 2 eetlepels olijfolie
– 1 eetlepel basilicum
– Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze:

1. Breng een grote pan met water en een snufje zout aan de kook. Voeg de spaghetti toe en kook deze volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2. Verwarm de olijfolie in een grote koekenpan en voeg de knoflook toe. Bak de knoflook 1 minuut.

3. Voeg de tomatenblokjes toe en laat de saus 5 minuten zachtjes koken.

4. Voeg de basilicum toe en breng de saus op smaak met zout en peper.

5. Giet de spaghetti af en voeg deze toe aan de saus. Roer alles goed door elkaar en laat het nog 2 minuten zachtjes koken.

6. Serveer de spaghetti met de saus en geniet ervan!

Spaghetti

Geef een reactie

Schuiven naar boven