Spaghetti aglio e olio

Spaghetti aglio e olio is een klassieke Italiaanse pasta-gerecht dat bekend staat om zijn eenvoud. Het is een heerlijke maaltijd die je in slechts een paar minuten kunt bereiden. Het recept bestaat uit spaghetti, knoflook, olijfolie, peper en Parmezaanse kaas. Het is een heerlijke maaltijd die je met een paar ingrediënten kunt maken.

Ingrediënten:

– 350 gram spaghetti
– 4 teentjes knoflook, gehakt
– 4 eetlepels olijfolie
– 1 theelepel peper
– Parmezaanse kaas, geraspt

Bereidingswijze:

1. Breng een grote pan met water aan de kook en voeg de spaghetti toe. Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2. Verwarm de olijfolie in een grote koekenpan op middelhoog vuur. Voeg de knoflook toe en bak de knoflook gedurende 1-2 minuten.

3. Voeg de gekookte spaghetti toe aan de pan met knoflook en olijfolie. Roer alles goed door elkaar en voeg de peper toe.

4. Laat de spaghetti op middelhoog vuur gedurende 2-3 minuten koken. Roer regelmatig om.

5. Serveer de spaghetti aglio e olio met geraspte Parmezaanse kaas. Eet smakelijk!

Spaghetti aglio e olio

Geef een reactie

Schuiven naar boven