Soezendeeg

Soezendeeg is een heerlijk en makkelijk te maken deeg dat gebruikt kan worden voor allerlei soorten gebak. Het is een luchtig en zacht deeg dat perfect is voor het maken van taarten, koekjes, gebakjes en andere zoete lekkernijen. Hieronder volgt een recept voor soezendeeg.

Ingrediënten:

– 250 gram bloem

– 125 gram boter
– 75 gram suiker
– 2 eieren
– 1 theelepel bakpoeder
– 1 theelepel vanille extract

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius.

2. Doe de bloem, boter, suiker, eieren, bakpoeder en vanille extract in een kom en meng alles goed door elkaar.

3. Kneed het deeg met je handen tot een soepel deeg.

4. Rol het deeg uit op een met bloem bestoven werkblad.

5. Gebruik het deeg om taarten, koekjes, gebakjes of andere zoete lekkernijen te maken.

6. Bak de gerechten in de oven totdat ze goudbruin zijn.

Eet smakelijk!

Soezendeeg

Geef een reactie

Schuiven naar boven