Soezenbeslag

Soezenbeslag is een heerlijk basisrecept dat je kunt gebruiken om heerlijke soezen te maken. Het is een eenvoudig recept dat je met weinig ingrediënten kunt maken. Met dit recept kun je zoete soezen maken die je kunt vullen met jam, chocolade, noten of andere lekkernijen. Hieronder volgt het recept voor soezenbeslag.

Ingrediënten:

– 500 gram bloem

– 2 eetlepels bakpoeder

– 2 eetlepels suiker

– 1 theelepel zout

– 250 gram boter

– 2 eieren

– 250 ml melk

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Meng de bloem, bakpoeder, suiker en zout in een kom.

3. Voeg de boter toe en kneed het deeg met je handen tot het een korrelig deeg wordt.

4. Voeg de eieren en melk toe en kneed het deeg tot een glad deeg.

5. Rol het deeg uit op een met bloem bestoven werkblad.

6. Snijd het deeg in ronde vormen met een glas of een koekjessteker.

7. Leg de soezen op een met bakpapier beklede bakplaat.

8. Bak de soezen in de oven gedurende 10-15 minuten.

9. Laat de soezen afkoelen en vul ze met jam, chocolade, noten of andere lekkernijen.

Eet smakelijk!

Soezenbeslag

Geef een reactie

Schuiven naar boven