Snijbonen gehakt

Snijbonen gehakt is een heerlijk en eenvoudig gerecht dat je in een mum van tijd op tafel hebt staan. Het is een heerlijke combinatie van gehakt, snijbonen, uien en knoflook. Het is een perfecte maaltijd voor een drukke weekavond. Hieronder volgt het recept voor snijbonen gehakt.

Ingrediënten:

– 500 gram gehakt

– 2 uien, fijngesneden

– 2 teentjes knoflook, fijngesneden

– 500 gram snijbonen, in stukjes gesneden

– 2 eetlepels olijfolie

– 2 eetlepels tomatenpuree

– 1 theelepel paprikapoeder

– 1 theelepel oregano

– 1 theelepel zout

– 1 theelepel peper

– 2 eetlepels olijven, in plakjes gesneden

– 2 eetlepels peterselie, fijngesneden

Bereidingswijze:

1. Verwarm de olijfolie in een grote koekenpan en voeg de uien en knoflook toe. Bak de uien en knoflook op middelhoog vuur tot ze zacht zijn.

2. Voeg het gehakt toe en bak het gehakt tot het gaar is.

3. Voeg de snijbonen, tomatenpuree, paprikapoeder, oregano, zout en peper toe en roer alles goed door elkaar.

4. Laat het geheel 10 minuten zachtjes koken.

5. Voeg de olijven en peterselie toe en roer alles goed door elkaar.

6. Breng het gerecht op smaak met zout en peper.

7. Serveer het gerecht met rijst of aardappelen.

Eet smakelijk!

Snijbonen gehakt

Geef een reactie

Schuiven naar boven