Sneeuwballen

Sneeuwballen zijn een heerlijke traktatie die je gemakkelijk thuis kunt maken. Ze zijn leuk om te maken en nog leuker om te eten. Met deze simpele stappen kun je binnen een mum van tijd je eigen sneeuwballen maken.

Ingrediënten:

– 200 gram pure chocolade

– 200 gram gesmolten boter

– 200 gram poedersuiker

– 200 gram gemalen amandelen

– 2 eetlepels vanille extract

– 2 eetlepels koffiepoeder

– 2 eetlepels cacaopoeder

– 2 eetlepels kokosrasp

– 2 eetlepels gesmolten chocolade

Bereidingswijze:

1. Smelt de chocolade en boter in een steelpan op laag vuur.

2. Voeg de poedersuiker, gemalen amandelen, vanille extract, koffiepoeder, cacaopoeder, kokosrasp en gesmolten chocolade toe en roer goed.

3. Verdeel het mengsel in kleine balletjes en leg ze op een bakplaat.

4. Zet de bakplaat in de koelkast en laat de sneeuwballen minstens een uur hard worden.

5. Haal de sneeuwballen uit de koelkast en geniet ervan!

Sneeuwballen

Geef een reactie

Schuiven naar boven