Sliptong saus

Sliptong saus is een heerlijke manier om sliptong te serveren. Het is een klassieke saus die gemaakt wordt met boter, knoflook, citroensap, peterselie, witte wijn en kruiden. De saus is licht pittig en heeft een heerlijke smaak. Het is een perfecte manier om sliptong te serveren met een aantal aardappelen of rijst. Hieronder volgt het recept voor sliptong saus.

Ingrediënten:

– 2 eetlepels boter

– 2 teentjes knoflook, fijngehakt

– 2 eetlepels citroensap

– 2 eetlepels fijngehakte peterselie

– 2 eetlepels witte wijn

– 1 theelepel paprikapoeder

– 1 theelepel zout

– 1 theelepel peper

Bereidingswijze:

1. Verwarm de boter in een kleine pan op middelhoog vuur.

2. Voeg de knoflook toe en bak deze 1 minuut.

3. Voeg het citroensap, de peterselie, de witte wijn, het paprikapoeder, het zout en de peper toe en roer goed.

4. Laat de saus 5 minuten zachtjes koken.

5. Serveer de saus bij de sliptong.

Sliptong saus

Geef een reactie

Schuiven naar boven