Slabonen

Slabonen zijn een heerlijk en gezond ingrediënt dat je op veel manieren kunt bereiden. In dit recept worden de slabonen gebakken met knoflook, ui en paprika. Het resultaat is een smaakvolle, knapperige bijgerecht dat een perfecte aanvulling is op een maaltijd. Dit recept is eenvoudig te maken en heeft slechts een paar ingrediënten nodig. Probeer het vandaag nog en geniet van de heerlijke smaak van gebakken slabonen!

Ingrediënten:

– 500 gram slabonen
– 2 teentjes knoflook, geperst
– 1 ui, gesnipperd
– 1 rode paprika, in blokjes
– 2 eetlepels olijfolie
– Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Was de slabonen en verwijder eventuele bruine of verdorde stukjes.

3. Leg de slabonen op een bakplaat en besprenkel met de olijfolie.

4. Voeg de knoflook, ui en paprika toe en meng alles goed door elkaar.

5. Breng op smaak met zout en peper.

6. Bak de slabonen in de oven gedurende 20-25 minuten, of totdat ze knapperig en goudbruin zijn.

7. Serveer de gebakken slabonen warm als bijgerecht.

Slabonen

Geef een reactie

Schuiven naar boven