Skrei

Skrei is een Noorse vis die al eeuwenlang wordt gegeten. Het is een lekkere, milde vis met een subtiele smaak. Skrei is een populaire keuze voor een gezonde maaltijd. In dit recept wordt skrei gebakken met knoflook, citroen en kruiden, waardoor het een heerlijke maaltijd wordt.

Ingredi├źnten:

– 4 skrei filets
– 2 teentjes knoflook, geperst
– 2 eetlepels olijfolie
– 1 citroen, in partjes
– 1 theelepel gedroogde oregano
– 1 theelepel gedroogde tijm
– 1 theelepel gedroogde rozemarijn
– Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Leg de skrei filets op een bakplaat en bestrijk ze met de olijfolie.

3. Bestrooi de filets met de knoflook, oregano, tijm, rozemarijn, zout en peper.

4. Leg de citroen partjes op de filets.

5. Bak de skrei in de oven gedurende 15-20 minuten, of totdat de vis gaar is.

6. Serveer de skrei met een salade of groenten. Geniet ervan!

Skrei

Geef een reactie

Schuiven naar boven