Schouderkarbonade

Schouderkarbonade is een heerlijk stuk vlees dat je op verschillende manieren kunt bereiden. In dit recept wordt de schouderkarbonade gebakken in de oven met een kruidige marinade. De karbonade wordt geserveerd met een frisse salade en aardappelpuree. Dit recept is eenvoudig te maken en heerlijk om te eten.

Ingrediënten:

– 4 schouderkarbonades
– 2 eetlepels olijfolie
– 2 eetlepels knoflook, fijngehakt
– 2 eetlepels paprikapoeder
– 1 theelepel komijnpoeder
– 1 theelepel zout
– 1 theelepel peper
– 1 eetlepel oregano

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Meng de olijfolie, knoflook, paprikapoeder, komijnpoeder, zout, peper en oregano in een kom.

3. Leg de schouderkarbonades in een ovenschaal en bestrijk ze met de marinade.

4. Bak de schouderkarbonades in de oven gedurende 25 minuten.

5. Serveer de schouderkarbonades met een frisse salade en aardappelpuree.

Schouderkarbonade

Geef een reactie

Schuiven naar boven