Savooiekool gehakt

Savooiekool gehakt is een heerlijk en gezond gerecht dat je in een handomdraai kunt maken. Het is een perfecte maaltijd voor een drukke weekavond, omdat het snel en gemakkelijk te bereiden is. Het is een heerlijke combinatie van savooiekool, gehakt, uien, knoflook en kruiden. Het is een heerlijke maaltijd die je hele gezin zal waarderen. Hieronder volgt het recept voor savooiekool gehakt.

Ingrediënten:

– 500 gram gehakt
– 1 grote ui, fijngesneden
– 2 teentjes knoflook, fijngesneden
– 500 gram savooiekool, in dunne reepjes gesneden
– 2 eetlepels olijfolie
– 1 theelepel paprikapoeder
– 1 theelepel zout
– 1 theelepel peper

Bereidingswijze:

1. Verwarm de olijfolie in een grote koekenpan op middelhoog vuur.

2. Voeg het gehakt toe en bak het gehakt tot het gaar is.

3. Voeg de ui en knoflook toe en bak nog een paar minuten.

4. Voeg de savooiekool toe en bak nog een paar minuten.

5. Voeg de paprikapoeder, zout en peper toe en roer goed door.

6. Laat het geheel nog een paar minuten bakken tot de savooiekool gaar is.

7. Serveer het savooiekool gehakt met wat extra olijfolie en wat vers gehakte peterselie.

Eet smakelijk!

Savooiekool gehakt

Geef een reactie

Schuiven naar boven