Sardientjes

Sardientjes zijn een heerlijke, gezonde snack die je op veel verschillende manieren kunt bereiden. In dit recept worden de sardientjes gebakken in een kruidige marinade, waardoor ze een heerlijke smaak krijgen. Deze sardientjes zijn een perfecte snack voor een avondje thuis of als bijgerecht bij een maaltijd.

Ingrediënten:

– 500 gram sardientjes
– 2 eetlepels olijfolie
– 2 teentjes knoflook, fijngehakt
– 1 theelepel paprikapoeder
– 1 theelepel komijnpoeder
– 1 theelepel zout
– 1 theelepel peper

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Leg de sardientjes op een bakplaat en besprenkel met de olijfolie.

3. Meng de knoflook, paprikapoeder, komijnpoeder, zout en peper in een kom en meng goed.

4. Bestrooi de sardientjes met het kruidenmengsel.

5. Bak de sardientjes in de oven gedurende 15-20 minuten, of totdat ze goudbruin en gaar zijn.

6. Serveer de sardientjes warm met wat citroensap.

Sardientjes

Geef een reactie

Schuiven naar boven