Rundvleesreepjes

Rundvleesreepjes zijn een heerlijke manier om een smakelijke maaltijd te bereiden. Ze zijn gemakkelijk te bereiden en kunnen worden geserveerd met een verscheidenheid aan sauzen en groenten. In dit recept worden de rundvleesreepjes gebakken in een pan met knoflook, ui, paprika en tomaten. De saus wordt vervolgens gemaakt met tomatenpuree, kruiden en olijfolie. Dit recept is een geweldige manier om een smakelijke maaltijd te bereiden die iedereen zal genieten.

Ingrediënten:

– 500 gram rundvleesreepjes
– 2 teentjes knoflook, geperst
– 1 ui, gesnipperd
– 1 rode paprika, in blokjes
– 2 tomaten, in blokjes
– 2 eetlepels tomatenpuree
– 1 theelepel oregano
– 1 theelepel basilicum
– 2 eetlepels olijfolie
– Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze:

1. Verwarm de olijfolie in een grote koekenpan op middelhoog vuur.

2. Voeg de knoflook, ui, paprika en tomaten toe en bak deze ongeveer 5 minuten.

3. Voeg de rundvleesreepjes toe en bak deze ongeveer 5 minuten.

4. Voeg de tomatenpuree, oregano, basilicum, zout en peper toe en roer alles goed door.

5. Laat het geheel nog 5 minuten zachtjes koken.

6. Serveer de rundvleesreepjes met een salade of aardappelpuree.

Rundvleesreepjes

Geef een reactie

Schuiven naar boven