Runderwang

Runderwang is een heerlijk stuk vlees dat vaak wordt gebruikt in stoofschotels en andere gerechten. Het is een stuk vlees dat veel smaak heeft en dat makkelijk te bereiden is. In dit recept laten we je zien hoe je een heerlijke runderwang kunt maken met een paar eenvoudige ingrediënten. Je zult versteld staan van de smaak die je krijgt!

Ingrediënten:

– 2 runderwangen
– 2 eetlepels olijfolie
– 2 teentjes knoflook, geperst
– 1 theelepel gedroogde oregano
– 1 theelepel gedroogde tijm
– 1 theelepel paprikapoeder
– 1 theelepel zout
– 1/2 theelepel peper

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Leg de runderwangen in een ovenschaal en besprenkel ze met de olijfolie.

3. Meng de knoflook, oregano, tijm, paprikapoeder, zout en peper in een kom en verdeel het mengsel over de runderwangen.

4. Bak de runderwangen in de oven gedurende 30 minuten.

5. Haal de runderwangen uit de oven en laat ze 5 minuten rusten voordat je ze serveert.

Eet smakelijk!

Runderwang

Geef een reactie

Schuiven naar boven