Runderriblap

Runderriblap is een heerlijk stuk vlees dat je op verschillende manieren kunt bereiden. In dit recept wordt het gebakken in de oven met een kruidige marinade. Het resultaat is een sappig stuk vlees met een heerlijke smaak.

Ingrediënten:

– 2 runderriblappen
– 2 eetlepels olijfolie
– 2 eetlepels knoflookpoeder
– 2 eetlepels paprikapoeder
– 2 eetlepels komijnpoeder
– 2 eetlepels oregano
– 2 eetlepels tijm
– 2 eetlepels zout
– 2 eetlepels peper

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Meng de olijfolie, knoflookpoeder, paprikapoeder, komijnpoeder, oregano, tijm, zout en peper in een kom.

3. Leg de runderriblappen in een ovenschaal en bestrijk ze met de marinade.

4. Bak de runderriblappen in de oven gedurende 25-30 minuten, of totdat ze gaar zijn.

5. Serveer de runderriblappen met een salade of aardappelpuree.

Runderriblap

Geef een reactie

Schuiven naar boven