Runderhaas

Runderhaas is een heerlijk stuk vlees dat je op verschillende manieren kunt bereiden. In dit recept laten we je zien hoe je een heerlijke runderhaas kunt maken met een knapperige korst en een sappig binnenste.

Ingrediënten:

– 2 runderhaasjes
– 2 eetlepels olijfolie
– 1 eetlepel boter
– 1 eetlepel knoflookpoeder
– 1 theelepel zout
– 1 theelepel peper
– 1 theelepel tijm
– 1 theelepel oregano

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Leg de runderhaasjes op een bakplaat en bestrijk ze met de olijfolie.

3. Meng de boter, knoflookpoeder, zout, peper, tijm en oregano in een kom en smeer het mengsel over de runderhaasjes.

4. Bak de runderhaasjes in de oven gedurende 20 minuten.

5. Haal de runderhaasjes uit de oven en laat ze 5 minuten rusten voordat je ze serveert.

Eet smakelijk!

Runderhaas

Geef een reactie

Schuiven naar boven