Runderbavette

Runderbavette is een heerlijk stuk vlees dat je op verschillende manieren kunt bereiden. In dit recept gaan we de runderbavette grillen met een heerlijke marinade van olijfolie, knoflook, oregano, citroensap en peper. De marinade zorgt ervoor dat het vlees mals en sappig wordt. Dit recept is eenvoudig te maken en het resultaat is een heerlijk stuk vlees dat je met een salade of aardappelen kunt serveren.

Ingrediënten:

– 1 kg runderbavette
– 2 eetlepels olijfolie
– 2 teentjes knoflook, fijngehakt
– 1 theelepel oregano
– 2 eetlepels citroensap
– Zwarte peper naar smaak

Bereidingswijze:

1. Begin met het marineren van de runderbavette. Meng de olijfolie, knoflook, oregano, citroensap en peper in een kom.

2. Leg de runderbavette in de marinade en laat het vlees minstens een uur marineren.

3. Verwarm de grill voor op medium-hoog vuur.

4. Haal het vlees uit de marinade en leg het op de grill.

5. Grill het vlees aan beide kanten goudbruin.

6. Serveer de runderbavette met een salade of aardappelen.

Runderbavette

Geef een reactie

Schuiven naar boven