Rul gehakt

Rul gehakt is een heerlijk en makkelijk gerecht om te maken. Het is een perfecte maaltijd voor een drukke weekavond, omdat het zo snel klaar is. Het is ook een geweldige manier om restjes groenten op te maken. Hieronder volgt een recept voor rul gehakt.

Ingrediënten:

– 500 gram rundergehakt

– 1 ui, fijngesneden

– 2 teentjes knoflook, fijngesneden

– 1 eetlepel olijfolie

– 1 eetlepel paprikapoeder

– 1 theelepel zout

– 1 theelepel peper

– 1 eetlepel tomatenpuree

– 1/2 kopje water

– 1/2 kopje gesneden groenten (bijvoorbeeld paprika, wortel, ui, champignons, etc.)

Bereidingswijze:

1. Verwarm de olijfolie in een grote koekenpan op middelhoog vuur.

2. Voeg de ui en knoflook toe en bak tot de ui glazig is.

3. Voeg het gehakt toe en bak tot het gaar is.

4. Voeg het paprikapoeder, zout, peper en tomatenpuree toe en roer goed.

5. Voeg het water toe en laat het geheel 5 minuten koken.

6. Voeg de groenten toe en laat het geheel nog 5 minuten koken.

7. Serveer het gehakt met rijst of aardappelen.

Eet smakelijk!

Rul gehakt

Geef een reactie

Schuiven naar boven