Rozenbottel

Rozenbottels zijn een heerlijke, zoete vrucht die veel voedingsstoffen bevatten. Ze zijn een geweldige manier om je dagelijkse portie vitamines en mineralen binnen te krijgen. In dit recept maken we een heerlijke rozenbottelmoes die je als bijgerecht of als een gezonde snack kunt eten. Deze moes is eenvoudig te maken en heeft een heerlijke zoete smaak.

Ingrediënten:

– 2 kopjes rozenbottels

– 2 eetlepels honing

– 1 eetlepel citroensap

– 1 theelepel kaneel

– 1/4 theelepel zout

– 1/4 kopje water

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 350 graden Fahrenheit.

2. Leg de rozenbottels op een bakplaat en rooster ze in de oven gedurende 10-15 minuten.

3. Haal de rozenbottels uit de oven en laat ze afkoelen.

4. Doe de afgekoelde rozenbottels in een blender of keukenmachine en voeg de honing, citroensap, kaneel, zout en water toe.

5. Mix alles tot een gladde moes.

6. Serveer de rozenbottelmoes als bijgerecht of als een gezonde snack.

Rozenbottel

Geef een reactie

Schuiven naar boven