Rozemarijn

Rozemarijn is een veelzijdige kruid dat veel gebruikt wordt in de keuken. Het heeft een kruidige, bittere smaak die heerlijk is in veel verschillende gerechten. In dit recept gebruiken we rozemarijn om een heerlijke, smaakvolle salade te maken.

Ingrediënten:

– 2 eetlepels olijfolie

– 1 eetlepel vers gehakte rozemarijn

– 1 theelepel knoflookpoeder

– 1 theelepel zout

– 1/2 theelepel peper

– 2 kopjes gemengde sla

– 1/2 kopje cherrytomaten, gehalveerd

– 1/4 kopje geroosterde pijnboompitten

– 1/4 kopje gedroogde cranberry’s

– 1/4 kopje feta kaas, in blokjes

Bereidingswijze:

1. Verwarm de olijfolie in een kleine koekenpan op middelhoog vuur. Voeg de rozemarijn, knoflookpoeder, zout en peper toe en roer goed.

2. Voeg de sla, cherrytomaten, pijnboompitten, cranberry’s en feta kaas toe en roer goed om alles te combineren.

3. Verwarm de salade nog een paar minuten, totdat de sla lichtjes gekookt is.

4. Serveer de salade warm of koud. Geniet ervan!

Rozemarijn

Geef een reactie

Schuiven naar boven