Roti

Roti is een heerlijk Indisch gerecht dat gemakkelijk te maken is. Het is een dunne, gebakken deeglap die wordt geserveerd met een verscheidenheid aan sauzen en gerechten. In dit recept leer je hoe je een heerlijke roti kunt maken.

Ingrediënten:

– 2 kopjes bloem

– 1 theelepel zout

– 2 eetlepels olie

– 1/2 kopje warm water

– Olie om te bakken

Bereidingswijze:

1. Meng de bloem, zout en olie in een kom.

2. Voeg het warm water toe en kneed het deeg tot het glad en elastisch is.

3. Verdeel het deeg in 8 gelijke stukken en rol elk stuk uit tot een dunne lap.

4. Verwarm een koekenpan en voeg wat olie toe.

5. Bak de roti’s aan beide kanten goudbruin.

6. Serveer de roti’s met je favoriete saus of gerecht.

Eet smakelijk!

Roti

Geef een reactie

Schuiven naar boven