Roti vellen

Roti vellen zijn een heerlijk en makkelijk te bereiden Indiase gerecht. Het is een dunne, krokante roti die wordt geserveerd met een verscheidenheid aan sauzen en vullingen. In dit recept leer je hoe je zelf roti vellen kunt maken.

Ingrediënten:

– 2 kopjes bloem

– 1 theelepel zout

– 2 eetlepels olie

– 1/2 kopje warm water

– Olie om in te vetten

Bereidingswijze:

1. Meng de bloem, zout en olie in een kom.

2. Voeg het warm water toe en kneed het deeg tot het glad en elastisch is.

3. Verdeel het deeg in 8 gelijke stukken en rol elk stuk uit tot een dunne plak.

4. Vet een bakplaat in met olie en leg de roti vellen erop.

5. Bak de roti vellen in een hete oven gedurende 5-7 minuten tot ze goudbruin en krokant zijn.

6. Serveer de roti vellen met sauzen en vullingen naar keuze.

Eet smakelijk!

Roti vellen

Geef een reactie

Schuiven naar boven