Roti pannenkoek

Roti pannenkoek is een heerlijk en eenvoudig te maken gerecht uit de Indiase keuken. Het is een dunne, krokante pannenkoek die wordt geserveerd met een verscheidenheid aan sauzen en vullingen. Het is een geweldige manier om een maaltijd te maken die zowel smakelijk als voedzaam is. Hieronder volgt een recept voor het maken van roti pannenkoek.

Ingrediënten:

– 2 kopjes volkorenmeel

– 1 theelepel zout

– 1 theelepel bakpoeder

– 2 eetlepels olijfolie

– 1 kopje warm water

– Olijfolie om in te bakken

Bereidingswijze:

1. Meng in een kom de meel, zout en bakpoeder. Voeg de olijfolie toe en meng goed.

2. Voeg het warme water toe en kneed het deeg tot een soepel deeg.

3. Verdeel het deeg in 8 gelijke stukken en rol elk stuk uit tot een dunne pannenkoek.

4. Verwarm een koekenpan op middelhoog vuur en voeg wat olijfolie toe.

5. Bak de pannenkoeken aan beide kanten goudbruin.

6. Serveer de roti pannenkoeken met een saus naar keuze.

Eet smakelijk!

Roti pannenkoek

Geef een reactie

Schuiven naar boven