Rosti rondjes

Rosti rondjes zijn een heerlijke, knapperige aanvulling op elke maaltijd. Ze zijn gemakkelijk te maken en kunnen worden geserveerd als een bijgerecht, snack of als een hoofdgerecht. In dit recept leer je hoe je eenvoudig en lekkere rosti rondjes kunt maken.

Ingrediënten:

– 2 grote aardappelen

– 2 eetlepels olijfolie

– 1 theelepel zout

– 1 theelepel peper

– 1 eetlepel fijngehakte peterselie

– 1 eetlepel fijngehakte bieslook

– 1 eetlepel fijngehakte knoflook

– 1 eetlepel geraspte kaas

Bereidingswijze:

1. Schil de aardappelen en rasp ze met een kaasschaaf.

2. Voeg de olijfolie, zout, peper, peterselie, bieslook, knoflook en kaas toe en meng alles goed.

3. Verwarm een koekenpan op middelhoog vuur.

4. Neem een handvol van het aardappelmengsel en vorm er een rondje van.

5. Leg het rondje in de koekenpan en bak het aan beide kanten goudbruin.

6. Herhaal dit met de rest van het aardappelmengsel.

7. Serveer de rosti rondjes warm met een salade of als bijgerecht.

Eet smakelijk!

Rosti rondjes

Geef een reactie

Schuiven naar boven