Roseval aardappelen

Roseval aardappelen zijn een heerlijke, knapperige aardappelsoort die een geweldige aanvulling is op veel gerechten. Ze hebben een zoete, nootachtige smaak en een stevige, knapperige textuur. In dit recept worden de aardappelen gebakken met olijfolie, knoflook en kruiden, waardoor ze een heerlijke, smaakvolle bijgerecht maken. Dit recept is eenvoudig te maken en is een geweldige manier om deze heerlijke aardappelen te genieten.

Ingrediënten:

– 500 gram roseval aardappelen
– 2 eetlepels olijfolie
– 2 teentjes knoflook, geperst
– 1 theelepel gedroogde oregano
– 1 theelepel gedroogde tijm
– 1 theelepel gedroogde rozemarijn
– Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Was de aardappelen en snijd ze in plakjes van ongeveer 1 cm dik.

3. Leg de aardappelplakjes in een ovenschaal en giet de olijfolie erover.

4. Voeg de knoflook, oregano, tijm, rozemarijn, zout en peper toe en meng alles goed.

5. Bak de aardappelen in de oven gedurende 25-30 minuten, of totdat ze knapperig en goudbruin zijn.

6. Serveer de roseval aardappelen warm als bijgerecht.

Roseval aardappelen

Geef een reactie

Schuiven naar boven