Roseval aardappel

Roseval aardappelen zijn een heerlijke, knapperige aardappel die een geweldige aanvulling is op veel gerechten. Ze zijn makkelijk te bereiden en hebben een heerlijke, zoete smaak. In dit recept worden de aardappelen gebakken met knoflook, kruiden en olijfolie, waardoor ze een heerlijke, knapperige korst krijgen. Dit is een geweldig bijgerecht dat bij veel gerechten past.

Ingrediënten:

– 500 gram Roseval aardappelen

– 2 teentjes knoflook, geperst

– 2 eetlepels olijfolie

– 1 theelepel kruiden naar keuze (bijvoorbeeld oregano, tijm of rozemarijn)

– Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Schil de aardappelen en snijd ze in plakjes van ongeveer 1 cm dik.

3. Leg de aardappelplakjes in een ovenschaal en voeg de knoflook, olijfolie, kruiden, zout en peper toe. Meng alles goed door elkaar.

4. Bak de aardappelen in de oven gedurende 25-30 minuten, of totdat ze knapperig en goudbruin zijn.

5. Serveer de aardappelen warm als bijgerecht.

Roseval aardappel

Geef een reactie

Schuiven naar boven