Rosbief

Rosbief is een heerlijk gerecht dat je op veel manieren kunt bereiden. In dit recept wordt de rosbief gebakken in de oven met een kruidige korst. De sappige binnenkant van de rosbief wordt gecombineerd met een knapperige korst, waardoor het een heerlijk gerecht is dat je met je hele gezin kunt genieten.

Ingrediënten:

– 1 kg rosbief
– 2 eetlepels olijfolie
– 2 eetlepels mosterd
– 1 theelepel gedroogde tijm
– 1 theelepel gedroogde oregano
– 1 theelepel gedroogde rozemarijn
– 1 theelepel zout
– 1 theelepel peper

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Leg de rosbief in een ovenschaal en bestrijk de bovenkant met de olijfolie.

3. Meng de mosterd, tijm, oregano, rozemarijn, zout en peper in een kom en verdeel het mengsel over de bovenkant van de rosbief.

4. Bak de rosbief in de oven gedurende 30 minuten.

5. Haal de rosbief uit de oven en laat het 5 minuten rusten voordat je het aansnijdt.

6. Serveer de rosbief met je favoriete bijgerechten.

Rosbief

Geef een reactie

Schuiven naar boven