Roodbaarsfilet

Roodbaarsfilet is een heerlijk, smakelijk visgerecht dat je gemakkelijk thuis kunt bereiden. Het is een gezonde, voedzame maaltijd die je in slechts een paar minuten klaar kunt maken. In dit recept gebruiken we een kruidige marinade om de smaak van de roodbaarsfilet te versterken. We serveren de vis met een frisse salade en een knapperige aardappelkorst. Dit recept is een geweldige manier om een gezonde maaltijd te bereiden die iedereen zal smaken.

Ingrediënten:

– 2 roodbaarsfilets
– 2 eetlepels olijfolie
– 1 eetlepel citroensap
– 1 theelepel knoflookpoeder
– 1 theelepel paprikapoeder
– 1 theelepel komijnpoeder
– 1 theelepel zout
– 1 theelepel peper
– 1 eetlepel verse peterselie, fijngehakt

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Meng de olijfolie, citroensap, knoflookpoeder, paprikapoeder, komijnpoeder, zout en peper in een kom.

3. Leg de roodbaarsfilets in een ovenschaal en giet de marinade erover. Laat de vis 10 minuten marineren.

4. Bak de roodbaarsfilets in de oven gedurende 15-20 minuten, of totdat de vis gaar is.

5. Bestrooi de roodbaarsfilets met de fijngehakte peterselie.

6. Serveer de roodbaarsfilets met een frisse salade en een knapperige aardappelkorst.

Roodbaarsfilet

Geef een reactie

Schuiven naar boven