Romig pasta

Pasta is een heerlijk en veelzijdig gerecht dat je op veel verschillende manieren kunt bereiden. In dit recept laten we je zien hoe je een heerlijke, romige pasta kunt maken. Deze pasta is een perfecte maaltijd voor een drukke dag, omdat het snel en gemakkelijk te bereiden is.

Ingrediënten:

– 250 gram pasta naar keuze
– 2 teentjes knoflook, geperst
– 1 ui, gesnipperd
– 2 eetlepels olijfolie
– 200 ml kookroom
– 100 gram geraspte kaas
– 2 eetlepels verse peterselie, gehakt
– Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze:

1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2. Verwarm de olijfolie in een grote koekenpan en voeg de knoflook en ui toe. Bak de knoflook en ui gedurende 3-4 minuten, of totdat de ui glazig is.

3. Voeg de kookroom toe en breng het geheel aan de kook. Laat het geheel 5 minuten zachtjes koken.

4. Voeg de geraspte kaas toe en roer totdat de kaas is gesmolten.

5. Voeg de gekookte pasta toe en roer totdat alles goed is gemengd.

6. Breng op smaak met zout en peper.

7. Garneer met de verse peterselie en serveer direct.

Romig pasta

Geef een reactie

Schuiven naar boven