Rolcake

Rolcake is een heerlijk zoet gebak dat perfect is voor elke gelegenheid. Het is een luchtige cake die wordt gerold met een vulling van je keuze. Deze rolcake is gemakkelijk te maken en heeft een heerlijke smaak. Hier is een recept om een heerlijke rolcake te maken.

Ingrediënten:

– 4 eieren

– 1 kopje suiker

– 1 kopje bloem

– 1 theelepel bakpoeder

– 1/4 kopje melk

– 1/4 kopje olie

– 1 theelepel vanille-extract

– 1/4 theelepel zout

Vulling:

– 1 kopje roomkaas

– 1/2 kopje poedersuiker

– 1/2 theelepel vanille-extract

– 1/4 kopje gemalen noten (optioneel)

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 350 graden Fahrenheit.

2. Klop de eieren en suiker in een kom tot een luchtig mengsel.

3. Voeg de bloem, bakpoeder, melk, olie, vanille-extract en zout toe en mix tot een glad beslag.

4. Vet een bakplaat in met olie en giet het beslag erin.

5. Bak de cake gedurende 15-20 minuten of totdat een tandenstoker er schoon uitkomt.

6. Laat de cake afkoelen.

7. Klop de roomkaas, poedersuiker, vanille-extract en gemalen noten (indien gebruikt) in een kom tot een glad mengsel.

8. Leg de cake op een stuk bakpapier en verdeel de vulling erover.

9. Rol de cake op met behulp van het bakpapier.

10. Leg de rolcake op een schaal en garneer met poedersuiker.

11. Serveer en geniet!

Rolcake

Geef een reactie

Schuiven naar boven