Rogvleugel

Rogvleugel is een heerlijk gerecht dat veel mensen graag eten. Het is een klassieker die al eeuwenlang wordt bereid. Het is een eenvoudig gerecht dat gemakkelijk te maken is en dat een heerlijke smaak heeft. In dit recept zal ik u laten zien hoe u een heerlijke rogvleugel kunt maken.

Ingrediënten:

– 1 kilo rogvleugels

– 2 eetlepels olijfolie

– 2 teentjes knoflook, geperst

– 1 theelepel paprikapoeder

– 1 theelepel zout

– 1 theelepel peper

– 1 theelepel tijm

– 1 theelepel oregano

– 1 theelepel komijn

– 1 theelepel kurkuma

– 1 theelepel gedroogde peterselie

– 2 eetlepels citroensap

– 2 eetlepels boter

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Leg de rogvleugels in een ovenschaal.

3. Meng de olijfolie, knoflook, paprikapoeder, zout, peper, tijm, oregano, komijn, kurkuma en gedroogde peterselie in een kom.

4. Voeg het citroensap toe en meng alles goed.

5. Giet het mengsel over de rogvleugels en verdeel het gelijkmatig.

6. Voeg de boter toe en verdeel het over de rogvleugels.

7. Bak de rogvleugels in de oven gedurende 25-30 minuten, of totdat ze gaar zijn.

8. Serveer de rogvleugels met een salade of aardappelpuree.

Eet smakelijk!

Rogvleugel

Geef een reactie

Schuiven naar boven