Rode poon

Rode poon is een heerlijk visgerecht dat je gemakkelijk thuis kunt maken. Het is een lekker, gezond en betaalbaar gerecht dat je met weinig ingrediënten kunt bereiden. In dit recept gebruiken we rode poon, citroen, knoflook, olijfolie, zout en peper. De rode poon wordt gebakken in de oven, waardoor het een heerlijke, knapperige korst krijgt. De citroen, knoflook en olijfolie geven de vis een heerlijke smaak. Dit recept is een eenvoudige manier om een heerlijk visgerecht te maken.

Ingrediënten:

– 2 rode poonfilets
– 1 citroen, in plakjes
– 2 teentjes knoflook, gehakt
– 2 eetlepels olijfolie
– Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Leg de rode poonfilets op een ovenschaal en bestrijk ze met olijfolie.

3. Bestrooi de filets met zout en peper naar smaak.

4. Leg de plakjes citroen en de gehakte knoflook op de filets.

5. Bak de filets in de oven gedurende 15-20 minuten, of totdat de vis gaar is.

6. Serveer de rode poon met wat citroen en knoflook.

Rode poon

Geef een reactie

Schuiven naar boven